De hertog op zijn knieën
Boek

De hertog op zijn knieën (2021)/ Evie Dunmore, vertaling [uit het Engels]: Erica Feberwee

Engeland, 1879. In ruil voor een studiebeurs voor Oxford zet Annabelle zich in bij de suffragettes en zo komt ze in contact met de invloedrijke hertog Devereux die als harteloos bekend staat maar Amnabelle leert al snel zijn andere kant kennen.

Aanwezigheid

Recensie

Engeland, 1879: Annabelle Archer is één van de eerste studentes aan de universiteit van Oxford. In ruil voor een studiebeurs zet ze zich in bij de suffragettes. Ze krijgt de taak om invloedrijke mannen ervan te overtuigen hun belangen te behartigen in het parlement. Zo komt ze in contact met Sebastian Devereux, één van de invloedrijkste hertogen van Engeland. Hij staat bekend als harteloos en berekend, maar Annabelle leert een andere kant van hem kennen. Dit is het debuut van Evie Dunmore en het eerste deel in de reeks 'De vrouwen van Oxford'. De auteur schrijft romantische fictie met sterke vrouwelijke hoofdpersonages en zet historisch belangrijke gebeurtenissen in de spotlights. De vlotte schrijfstijl en goed uitgewerkte personages zorgen voor enkele uren ontspannen leesplezier die de lezer iets bijbrengen over het Victoriaanse tijdperk. Het romantische verhaal is klassiek in opbouw en voorspelbaar, maar dat deert niet.

Specificaties

Nederlands | 9789401615884 | 398 pagina's

Titel De hertog op zijn knieën
Auteur Evie Dunmore
Secundaire auteur Erica Feberwee
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Xander, 2021
Overige gegevens 398 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Bringing down the duke. - London : Piatkus, 2019. - (A league of extraordinary women series ; 1)
ISBN 9789401615884
PPN 434779202
Genre romantische verhalen - historische roman
Thematrefwoord Suffragettes
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De vrouwen van Oxford
Boek

De vrouwen van Oxford (2021-...)

vol. 1
Uitgeleend
Evie Dunmore