Mijn zelfleesboek voor groep 5
Boek

Mijn zelfleesboek voor groep 5 ([2022])/ Arend van Dam, Rick de Haas, Marjon Hoffman, Vivian den Hollander, Mark Janssen, Mirjam Oldenhave, Georgien Overwater, Sylvia Vanden Heede, Juliette de Wit, Alex de Wolf en vele anderen

Lees jij al wat beter? Ken je Spekkie en Sproet, Vos en Haas, en Mees Kees? Of wil je liever lezen over de Blitz? Dan is dit boek voor jou! Bundel met korte verhalen, strips en moppen van bekende schrijvers en illustratoren. AVI-E4 t/m AVI-E5. Zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundel met stukjes tekst voor beginnende lezers van vele bekende kinderboekenschrijvers, ingedeeld op AVI-niveau: vijf fragmenten op AVI-E4, zes op AVI-M5 en vijf op AVI-E5. De fragmenten zijn deels eerder verschenen in recent uitgegeven boekjes voor de doelgroep. Alle teksten zijn gedrukt in hetzelfde schreefloze lettertype met een ruime bladspiegel en interlinie; de afbeeldingen uit de oorspronkelijke uitgaven zijn wel opgenomen, zodat elk hoofdstuk zijn eigen sfeer heeft behouden. De verhaaltjes gaan over bekende kinderboekfiguren, o.a. Spekkie en Sproet, Mees Kees, Vos en Haas en Jorrik de ork. De inhoud gaat over ouders, voetballen, raadsels, ridders enz. Door het oplopende AVI-niveau een heel prettig meegroeiboek vol aantrekkelijke verhalen en illustraties, waardoor er voor elke 8-9-jarige veel te vinden is dat zal aanspreken. In dezelfde opzet verscheen eerder 'Mijn zelfleesboek voor groep 4'*. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021682419 | 166 pagina's

Titel Mijn zelfleesboek voor groep 5
Uniforme titel Mijn zelfleesboek
Secundaire auteur Arend van Dam
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, [2022]
Overige gegevens 166 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789021682419
PPN 43336842X
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands