Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Op de boerderij
Boek

Op de boerderij ([2021])/ Susie Behar, met illustraties van Essi Kimpimäki ; vertaling [uit het Engels]: Cecile Bolwerk ; redactie: Dorette Zwaans

Wat vind je allemaal op de boerderij? Welke dieren wonen er? Wat doen de boer en boerin? Kijk met de zaklamp en ontdek nog veel meer! Weet jij het antwoord op de vraag? Met afwisselend veel kleuren- en zwartwitillustraties. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Neem een kijkje op de boerderij, ontdek welke dieren er wonen en wat de boer en boerin allemaal doen. Dit prentenboek geeft een inkijkje in het leven op een boerderij, zo neem je een kijkje bij de koeien en de kippen maar ook bij de bloemenkweker en in de moestuin. Op de rechterpagina staat een rustig gekleurde plaat met daarbij een korte tekst en een vraag, wanneer je een zaklamp achter de plaat houdt of de plaat voor het raam houdt zie je het antwoord op deze vraag. Wanneer je de bladzijde vervolgens omslaat zie je een zwart blad met een witte tekening en in witte letters een korte tekst die verder uitleg geeft. Achter in het boek vind je twee pagina's met aanvullende informatie over het leven op de boerderij. Leuk informatief prentenboek waarbij het schijnen met de zaklamp voor een interactief element en een hoge betrokkenheid zorgt. Uitermate geschikt om in kinderopvang (3 plus groep) of primair onderwijs (groep 1,2 en 3) te gebruiken ter ondersteuning van het thema boerderij, vergroot de woordenschat. Vanaf ca 3 jaar voor te lezen, vanaf ca 7 jaar zelf te lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789086649150

Titel Op de boerderij
Auteur Susie Behar
Secundaire auteur Essi Kimpimäki ; Cecile Bolwerk ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 36 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaling van: On the farm. - Ivy Kids, (c)2018. - (A shine a light book)
ISBN 9789086649150
PPN 434161284
Rubriekscode 631.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Boerderijen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Boerderijen

Relaties/Serie

Pak je zaklamp en  ...
Boek

Pak je zaklamp en ... ontdek het geheim (2021-...)

vol.
Uitgeleend