Badtijd unicorn
Boek

Badtijd unicorn ([2021])/ illustraties: Valeria Issa, vertaling [uit het Engels]: Linda Beukers

Unicorn wil graag plezier maken in het zwembad, net als haar vriendinnetjes. Maar ze durft het water niet in! Kan ze genoeg moed verzamelen? In vorm gesneden plastic badboekje met felgekleurde illustraties, een piepelement en tekst op rijm. Vanaf ca. 6 maanden.

Recensie

Unicorn zou heel graag willen zwemmen, maar ze durft het water niet in. Haar vriendinnetjes hebben zoveel plezier in het zwembad, dat Unicorn al haar moed verzamelt en in het water springt. Ze is zo blij, dat ze bovenop een regenbooggolf in zingen uitbarst. In dit plastic badboekje is op de felgekleurde illustraties per pagina te zien hoe deze eenhoorns zich vermaken in het water: ze lachen, glijden en spettereren voluit. De tekeningen zijn tekenfilmachtig en clichématig met opvallende ronde ogen. Per pagina een regel rijmende tekst; het boekje bevat drie spreads. De zachte plastic pagina's, met ook zachte randjes, zijn aan twee zijden in vorm gesneden en gevuld met buigzaam schuimrubber. In de voorkant zit een piepertje verstopt, als verrassing. In de reeks 'Badtijd' verscheen ook 'Nijlpaard'*. Qua inhoud geschikt vanaf ca. 1 jaar; door de uitvoering geschikt als speeltje in bad voor baby's vanaf ca. 6 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789036642125

Titel Badtijd unicorn
Auteur Valeria Issa
Secundaire auteur Linda Beukers
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2021]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Verpakking vermeldt: Knijp voor een piepend geluid! - Vertaling van: Bath time unicorn. - Sywell : Igloo Books Ltd., (c)2020
ISBN 9789036642125
PPN 434180475
Genre Boekstart - sprookjes
Thematrefwoord Eenhoorns ; Angsten ; Zwemmen ; Rijmvertellingen ; Plastic boeken
Taal Nederlands