Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Voetbal
Boek

Voetbal ([2021])/ geschreven door: Lucas Arnoldussen, getekend door: Peter FitzVerploegh ; onder redactie van Marja Baeten. Minke van Dam

Weet je hoe een voetbalteam eruit ziet? Lees van alles over voetbal. Ook over straatvoetbal en de spelregels. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Voetbal is het thema van dit deel uit de uitgebreide reeks 'Mini informatie'*, dat zich richt tot kinderen in de groepen 3 t/m 5 van de basisschool. Het stevige boekje in handzaam formaat leidt het thema in met een levendige overzichtstekening van een voetbalveld waar een wedstrijd wordt gespeeld. Hierna volgen elf hoofdstukken van één of twee pagina's met onderwerpen als: bij een club spelen, wat heb je nodig, wat zijn de spelregels, hoe zit een team in elkaar, profvoetballer worden en straatvoetbal. De beknopte informatie is helder opgebouwd en voorzien van veel kleurenfoto's en enkele gekleurde tekeningen. In de korte teksten worden ook samengestelde woorden gebruikt, maar deze zijn op een spreekmaat afgebroken. De tekst staat in grote schreefloze letters, de interlinie is ruim. Op het omslag is een duidelijke kleurenfoto opgenomen van van voetballende meisjes en jongens. Aan het eind staan een geïllustreerde samenvatting en tips voor enkele andere boeken en een filmpje van Schooltv over het onderwerp. Bij het boekje hoort een Plusboekje** met verwerkingsmateriaal. Voor school en thuis. Voor de vele voetballiefhebbers van ca. 7 t/m 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086646791 | 23 pagina's

Titel Voetbal
Auteur Lucas Arnoldussen
Secundaire auteur Peter FitzVerploegh ; Marja Baeten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 23 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789086646791
PPN 433415363
Rubriekscode 619.11
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Voetbal

Relaties/Serie

Mini informatie
Boek

Mini informatie (1977-...)

vol. reeks N29 nr. N460
Uitgeleend