Schoon en fris
Boek

Schoon en fris ([2021])/ Ryan Wheatcroft, Katie Woolley, vertaling [uit het Engels]: Annemarie Bon ; eindredactie: Nele Declercq

Jezelf schoonhouden is belangrijk. Lees wat je kunt doen om schoon, fris en gezond te blijven. Met een testje en kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In de serie 'Zorg voor jezelf!' zijn vier boeken verschenen met gezondheid als hoofdthema. Het schoonhouden van je lichaam staat in dit boek centraal. Jonge kinderen lezen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ziektekiemen geen schade aanrichten en daardoor niet ziek worden. In eenvoudige woorden wordt het reinigen van handen, voeten, haren, tanden, nagels en oren besproken. Ook het virus dat corona veroorzaakt komt even aan de orde. De lezers worden telkens met 'je' aangesproken zodat ze de herkenbare situaties in praktijk kunnen brengen. De vrij statische kleurenillustraties nemen in verhouding veel ruimte in beslag. Tot slot is er een test, suggesties voor andere boeken en websites, worden moeilijke woorden verklaard en is er een register. De andere delen in deze serie* zijn 'Lekker in je vel', 'Een bordje gezond' en 'Actief en fit'. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar, ook geschikt voor iets oudere moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789086648351 | 32 pagina's

Titel Schoon en fris
Auteur Ryan Wheatcroft
Secundaire auteur Katie Woolley ; Annemarie Bon ; Nele Declercq
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Keeping clean. - Wayland, (c)2018. - (Healthy me)
ISBN 9789086648351
PPN 433102705
Rubriekscode 615.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lichaamsverzorging
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Lichaamsverzorging

Relaties/Serie

Zorg voor jezelf!
Boek

Zorg voor jezelf! (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Ryan Wheatcroft