Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het visioen over het goede
Boek

Het visioen over het goede (2021)/ vertaling [uit het Duits] Jörgen van Drunen, redactie Vitataal tekst & redactie

Verhaal van een meisje (2001) dat contact heeft met hogere multidimensionale werkelijkheidsniveaus en op Aarde is gekomen om te helpen bij de evolutionaire transformatie van de mensheid.

Aanwezigheid

Recensie

De Zwitserse Christina (2001) is een meisje met een sterk verruimd bewustzijn en haar kennis, wijsheid, liefde en innerlijke rust is voor de meeste mensen een compleet wonder. Ze is een pionier van een nieuwe generatie spiritueel begaafden met een heldere visie. N.a.v. haar eerste boek 'Christina'*, ook geschreven door haar moeder, treedt ze steeds meer naar buiten om een hoger perspectief te geven op alles dat ons nu op aarde bezighoudt. Ze komt met verrassende, veel verder voerende informatie dan die we, bv. via de wetenschap, kennen. Daarmee wordt de werkelijkheid in een nieuw licht gezet. We volgen de moeder verder op haar pad naar nieuwe inzichten door alles wat Christina vertelt en beleeft. Onderwerpen zijn o.a.: de twaalf belangrijkste universele wetten en spelregels, ondersteuning vanuit de spirituele wereld, zielsplannen, DNA, Akasha, liefde, incarnatie, holistische wetenschap, de geschiedenis van de aarde, piramides, Atlantis, andere levensvormen, cybernetica, kunstmatige intelligentie en tijd. Fascinerend, informatief, mind stretching, transformerend, met een positieve boodschap. Met inhoudsopgave. Delen zijn afzonderlijk van elkaar te lezen, maar om te begrijpen wie ze is en hoe het komt dat ze zoveel bijzondere dingen weet, is het handig eerst deel 1 te lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789460151866 | 350 pagina's

Titel Het visioen over het goede
Auteur Bernadette von Dreien
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Editie Zesde druk;
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, 2021
Overige gegevens 350 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie 1e druk: 2019 - Vertaling van: Christina. Band 2: Die Vision des Guten. - Rheinau : Govinda-Verlag GmbH, (c)2018
ISBN 9789460151866
PPN 434370495
Rubriekscode 424
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paragnosie; Verhalen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Paragnosie

Relaties/Serie

Christina
Boek

Christina (2019-...)

vol. 2
Uitgeleend
Bernadette von Dreien