Kat, ik hou van jou!
Boek

Kat, ik hou van jou! je kat beter begrijpen, opvoeden en verzorgen ([2021])/ Janine Verschure, redactie, vormgeving en productie: Imago Mediabuilders

Van katten houden is niet zo moeilijk, maar een kat begrijpen is soms minder eenvoudig. Hoe kun je problemen voorkomen? Lees over o.a. de verschillende rassen, gedrag en problemen, binnen- en buitenkatten, spelen en gezondheid. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Je kat beter begrijpen, opvoeden en verzorgen' is de duidelijke ondertitel van dit verzorgingsboek. Het is best moeilijk om in een periode waarin veel kattenverzorgingsboeken verschijnen op te vallen met een nieuw boek. Dat lukt hier vooral door de kleurenfoto's. De grote foto's zijn mooi en origineel terwijl de kleine foto's in de tekst heel praktisch en informatief zijn. Aan bod komen o.a. de geschiedenis, rassen en semi-rassen, ziek zijn en beter worden en het begrijpen van de gedragingen van ons populaire huisdier. De teksten zijn duidelijk en deskundig, zoals verwacht mag worden van een schrijfster die al meerdere boeken over dieren heeft geschreven en die ook de uitgeefster is van het blad 'Kattenmanieren'. Geen literaire uitstapjes dus, maar degelijke informatie en aanwijzingen in heldere taal. Niet alleen voor volwassen kattenliefhebbers, maar ook voor jongeren met een goede leesvaardigheid vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492284211 | 167 pagina's

Titel Kat, ik hou van jou! : je kat beter begrijpen, opvoeden en verzorgen
Auteur Janine Verschure
Instelling /Imago Mediabuilders
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : Bloemendal Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 167 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789492284211
PPN 433269723
Rubriekscode 634.23
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten