Sneeuw boven New York
Boek

Sneeuw boven New York (oktober 2021)/ Sarah Morgan, vertaling [uit het Engels] Anne-Marie Martens

Een jonge vrouw wil, nadat haar tweelingzus de liefde heeft gevonden, niet als een oude vrijster eindigen en stelt ze zichzelf tot doel elke dag iets te doen wat ze doodeng vindt.

Aanwezigheid

Recensie

Nadat haar tweelingzus de liefde heeft gevonden, is Harriet alleen. Om uit haar tot nu toe veilige familiecocon te komen en niet te eindigen als een oude vrijster stelt ze zichzelf tot doel elke dag iets te doen wat ze doodeng vindt. Daten hoort daarbij. Maar dat heeft slechts tot effect dat ze bij een slechte date vlucht, een lelijke val maakt en op de eerste hulp terechtkomt, bij een aantrekkelijke arts. Als ze dan ook nog vanwege haar beroep (opvoeden en uitlaten van honden) net toevallig bij hem op een hond moet oppassen lijkt het sprookje compleet. Maar er komen natuurlijk kinken in de kabels. Aan romance-auteur Sarah Morgan is het na het schrijven van een tiental boeken wel toevertrouwd van deze ingrediënten een smakelijke, wat breed uitgesponnen, liefdesroman te maken die de liefhebbers binnen dit lichte genre wel zal aanspreken.

Specificaties

Nederlands | 9789402709070 | 398 pagina's

Titel Sneeuw boven New York
Auteur Sarah Morgan
Secundaire auteur Anne-Marie Martens
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk in deze editie;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, oktober 2021
Overige gegevens 398 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Toronto ; Amsterdam : Harlequin®, november 2019. - (Veel liefs uit Manhattan) (HQN roman ; 233) - Vertaling van: Moonlight over Manhattan. - Toronto : HQN® Books, (c)2017
ISBN 9789402709070
PPN 433391707
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Veel liefs uit Manhattan
Boek

Veel liefs uit Manhattan (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Sarah Morgan