Nog een keer feest
Boek

Nog een keer feest ([2021])/ Liane Moriarty, vertaling [uit het Engels] Anna Livestro

Een jonge vrouw erft een huis op een romantisch eilandje voor de kust van Sydney. Zij gaat daar op zoek naar de man van wie zij kinderen wil.

Aanwezigheid

Recensie

Sophie erft van de tante van een ex-vriendje een huis op Scribbly Gum Island, een eilandje voor de kust van Sydney. De bewoners van dit eiland leven met een geheim dat inmiddels een aantal generaties bezighoudt. In 1932 is een baby gevonden van wie de ouders spoorloos verdwenen zijn. Deze dramatische gebeurtenis wordt op elke mogelijke manier uitgebuit: er zijn rondleidingen in het huis waar de baby gevonden is en elk jaar is er een feest ter herdenking van de dag van de verdwijning. Het mysterie van de baby heeft van Scribbly Gum Island een toeristische attractie gemaakt. In deze ambiance gaat de 39-jarige Sophie op zoek naar de man van wie zij kinderen wil. 'Drie wensen' was het debuut van deze auteur (1966). En ook dit tweede boek van de Australische schrijfster, die wel wordt vergeleken met Maeve Binchy, is een echte chicklit, vrolijk, vol humor, hier en daar een beetje vergezocht, maar desondanks goed voor een paar uurtjes ontspanning.

Specificaties

Nederlands | 423 pagina's

Titel Nog een keer feest
Auteur Liane Moriarty
Secundaire auteur Anna Livestro
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 423 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Baarn : De Kern, 2006 - Vertaling van: The last anniversary. - Sydney : Pan Macmillan Australia, (c)2005
PPN 43330300X
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands