De verdwenen kolonie
Boek

De verdwenen kolonie (2021)/ A.G. Riddle, redactie: Erik Schreuder en Sonja Renaud

Als de laatste overlevenden op hun eindbestemming zijn aangekomen, blijkt al snel dat deze nieuwe wereld niet zo perfect is als het eerst leek.

Aanwezigheid

Recensie

Nadat er op aarde een 'lange winter' heeft gewoed, hebben de overlevenden een nieuwe planeet gevonden om hun leven weer op te bouwen. De nieuwe thuisbasis blijkt lange van perfect. De mensheid wordt wederom met uitsterven bedreigt. Wetenschapper James Sinclair staat voor onmogelijke keuzes en zijn leven en dat van alle anderen hangt aan een zijden draadje wanneer hij de strijd aangaat met een nog onbekende vijand. Hij krijgt hierbij hulp vanuit onverwachte hoek. Stukje bij beetje ontrafelt hij de diepste geheimen van de wereld waarin ze nu leven waarin niets is wat het lijkt. Laatste deel* in 'De lange winter trilogie'. De auteur heeft in dit laatste deel zijn fantasie echt de vrije loop gelaten om tot een geweldige ontknoping te komen. Een goed doordacht verhaal zonder losse eindjes maar waar wel ruimte gelaten wordt voor een vervolg. Een goed fictieboek voor mensen die houden van wat meer diepgang en een goed doordacht plot. Het is niet noodzakelijk om de andere delen gelezen te hebben alvorens dit deel te lezen, maar dit maakt het boek wel nog interessanter en makkelijker leesbaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083073125 | 369 pagina's

Titel De verdwenen kolonie
Auteur A.G. Riddle
Secundaire auteur Erik Schreuder
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Iceberg Books, 2021
Overige gegevens 369 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: The lost colony. - London : Head of Zeus, (c)2019. - (The long winter, 3)
ISBN 9789083073125
PPN 429160291
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De lange winter trilogie
Boek

De lange winter trilogie (2021-...)

vol. 3
Uitgeleend
A.G. Riddle