Tom & Jerry
DVD

Tom & Jerry ([2021])/ directed by Tim Story

Jerry neemt zijn intrek in het chicste hotel van New York. Binnenkort zal daar een groot bruiloftsfeest zijn. Lukt het Tom en bruiloftsplanner Kayla om Jerry te verjagen? Scooby-Doo en Shaggy worden ontvoerd door de schurk Dick Dastardly, die de wereld wil vernietigen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Box met twee animatiefilms van Warner Animation. 'Tom & Jerry'* (2021) van Tim Story is de tweede bioscoopfilm met het bekende duo in de hoofdrol. Alle dieren zijn geanimeerd, de andere personages zijn acteurs, onder meer Chloë Grace Moretz en Michael Peña. Jerry neemt zijn intrek in het chicste hotel van New York, het Royal Gate Hotel. Intussen is bruiloftsplanner Kayla druk bezig met de voorbereiding voor 'de bruiloft van de eeuw' van twee New Yorkse beroemdheden. Wanneer Jerry ontdekt wordt, dreigt Kayla haar baan te verliezen. Ze huurt Tom in om de muis te vangen, maar dat leidt tot veel chaos. De lange animatiefilm 'Scoob!'** (2020) van Tony Cervone is een herstart van de animatieserie 'Scooby-Doo!' die loopt vanaf 1969. Speurneuzen Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley en Norville 'Shaggy' Rogers richten samen het detectivebureau 'Mystery Inc.' op. Kort daarna worden Shaggy en zijn altijd hongerige hond Scooby ontvoerd door de schurk Dick Dastardly, die de hellehond Cerberus wil loslaten om de wereld te vernietigen. Mysterie Inc. krijgt hulp van superheld Blue Falcon en zijn robothond Dynomutt. Kunnen ze de schurk verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051889698005

Titel Tom & Jerry
Uniforme titel Scooby! Scoob!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tim Story ; Tony Cervone
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (97, 90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie 4 talen gesproken waaronder Nederlands, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de films: Verenigde Staten, 2021, 2020 - Bevat extra: Gag reel: With Tom and Jerry, there's never a dull moment on set! - Bevat extra: How to draw Scooby-Doo
ISBN 5051889698005
PPN 434407119
Thematrefwoord Bruiloften
Taal Nederlands