Adrenalinekick op het land
Boek

Adrenalinekick op het land abseilen, freerunning en andere extreme sporten ([2021])/ Erin K. Butler, vertaling [uit het Engels]: Nellie Keukelaar ; eindredactie: Taalterrein

Op het land kun je bijzondere sporten uitoefenen. Lees van alles over onder meer mountainboarden, stuntrijden, stuntskaten en zorben. Met grote actiefoto's in kleur. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een eerste kennismaking met de wereld van extreme sporten die op land kunnen worden uitgeoefend. Zo komen rotsklimmen, abseilen en skateboarden aan de orde. Ook wordt ingegaan op de minder bekende sporten mountainboarden, stuntrijden, stuntskaten, freerunning, zandsurfen en zorben. De sporten zijn kort en makkelijk leesbaar beschreven. Ook bevat het boek leuke weetjes, tips, tricks en mooie kleurenfoto's. Enkele helden uit de sport worden genoemd. Ook is een kleine lijst met definities opgenomen, waarin onder andere woorden als zekeren en freestyle worden verklaard. Met inhoudsopgave, register en tips voor meer informatie. Dit boek is onderdeel van een vierdelige serie over extreme sporten. Ook verschenen in deze serie: 'Adrenalinekick in de lucht'*, 'Adrenalinekick op sneeuw en ijs' en 'Adrenalinekick in en op het water'**. Voor jeugdige sportfanaten is dit boek het lezen waard. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086648306 | 32 pagina's

Titel Adrenalinekick op het land : abseilen, freerunning en andere extreme sporten
Auteur Erin K. Butler
Instelling /Taalterrein
Secundaire auteur Nellie Keukelaar
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Extreme land sports. - Capstone Global Library Ltd., (c)2018. - (Sports to the extreme)
ISBN 9789086648306
PPN 433130350
Rubriekscode 616.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Extreme sporten
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Extreme sporten

Relaties/Serie

Extreme sporten
Boek

Extreme sporten (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Erin K. Butler