IJsbeer, waar ben je?
Boek

IJsbeer, waar ben je? vilten flapjes en een spiegeltje! (2021)/ Ingela P. Arrhenius

Waar heeft de walrus zich verstopt? En waar zijn toch de poolhaas en de ijsbeer? En kijk eens achter het huis of je het kindje kunt vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, vrolijk gekleurde illustraties, vilten flapjes en een spiegeltje. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een walrus, een poolhaas, een rendier en een ijsbeer: in dit vierkante, hardkartonnen boekje hebben zich vier pooldieren verstopt. Op elke dubbele pagina wordt de vraag 'waar ben je?' gesteld, voorafgegaan door de naam van het dier. Op de rechterpagina is het dier verstopt achter een grote, stevig bevestigde en felgekleurde vilten flap, steeds in een andere vorm. De stoere, eenvoudig illustraties zijn opgebouwd uit egale vlakken in sprekende, vrolijke kleuren. Op de laatste pagina's wacht nog een extra verrassing: een spiegeltje achter een flap in de vorm van een huis, met de vraag 'Kindje, waar ben je?'. In dezelfde uitvoering verschenen al vele delen waarin dieren en andere figuren, zoals een piraat, kerstman en astronaut, zich op eenzelfde wijze verstoppen. De succesvolle Zweedse illustrator en ontwerper van o.a. textiel maakte al vele geslaagde boeken voor deze doelgroep. Een mooi en zorgvuldig uitgevoerde uitgave om samen interactief mee bezig te zijn en plezier aan te beleven. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025775186

Titel IJsbeer, waar ben je? : vilten flapjes en een spiegeltje!
Auteur Ingela P. Arrhenius
Instelling /Nosy Crow, London
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2021
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Tekst Nosy Crow Ltd - Vertaling van: Where's Mr. Polar Bear? - London : Nosy Crow Ltd, (c)2021
ISBN 9789025775186
PPN 434340669
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Pooldieren ; Verstoppertje ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands