Adrenalinekick in de lucht
Boek

Adrenalinekick in de lucht parachutespringen, bungeejumpen en andere extreme sporten ([2021])/ Erin Butler, vertaling [uit het Engels]: Nellie Keukelaar ; eindredactie: Taalterrein

In de lucht kun je bijzondere sporten uitoefenen. Lees van alles over onder meer tokkelen, zweefvliegen, basejumpen en koordlopen. Met grote actiefoto's in kleur. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

  • Aanwezig
    8-14 jaar - 2e verd. - Spanning en Avontuur - Sport en spel EXTREME SPORTEN BUTL
  • Uitgeleend tot: 25/09/2024
    8-14 jaar - Spanning en Avontuur - Sport en spel EXTREME SPORTEN BUTL

Recensie

Dit deel in de vierdelige serie 'Extreme sporten'* laat zien welke extreme avonturen je in de lucht kunt beleven. Er worden acht sporten besproken, onder meer bungeejumpen, parachutespringen, koordlopen en wingsuit-vliegen. Elke sport beslaat twee pagina's, met op de ene pagina de tekst, op de andere een of twee grote kleurenfoto's. De informatie is kort en bondig en makkelijk leesbaar, met regelmatig in een kader een weetje of een 'Extreem feit!'. Er is aandacht voor uitdagingen, skills en records, maar ook voor gevaren. Achterin een korte woordenlijst waarin woorden als afgelegen, glijgetal en luchtkamer worden verklaard. Verder een inhoudsopgave, register en tips voor meer informatie. Ook verschenen in deze serie: 'Adrenalinekick op het land'*, 'Adrenalinekick in en op het water' en 'Adrenalinekick op sneeuw en ijs'**. Voor sportfanaten vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086648313 | 32 pagina's

Titel Adrenalinekick in de lucht : parachutespringen, bungeejumpen en andere extreme sporten
Auteur Erin K. Butler
Instelling /Taalterrein
Secundaire auteur Nellie Keukelaar
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Extreme airs sports. - Capstone Global Library Ltd., (c)2018. - (Sports to the extreme)
ISBN 9789086648313
PPN 433130369
Rubriekscode 616.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Extreme sporten
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Extreme sporten

Relaties/Serie

Extreme sporten
Boek

Extreme sporten (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Erin K. Butler