Disappearance
DVD

Disappearance ([2021])/ directed by Matt Shapira

Als een schrijver gaat zeilen met zijn vrouw, een mooie serveerster en een schipper en de zeilboot zonder hem terugkeert, tracht een rechercheur te achterhalen wat er is gebeurd door zijn vrouw, vriendin en de kapitein te ondervragen.

Recensie

Amerikaanse thriller (2019) van Matt Shapira met Matthew Marsden (Bounty killer), Brian Thompson (Dragonheart, Cobra), Jemma Dallender, Cortney Palm (Female fight club) en Reggie Lee (Grimm). Auteur George Boulangé en zijn vrouw Isabelle nemen de mooie Cecile mee op een zeiltocht. Hij heeft een oogje op Cecile en zou zijn vrouw wel voor haar willen inruilen. Isabelle wil dit niet laten gebeuren en weet er uiteindelijk voor te zorgen dat zowel Cecile als de kapitein zich samen met haar tegen George keren. Als de auteur de volgende ochtend wordt vermist, moet rechercheur Kenny Park zien te achterhalen wat er is gebeurd. Beoordeling IMDb: 3.3. Jenny Kermode (Eye For Film 24-6-'19): Prima acteurs, maar waar het verhaal in een stroomversnelling zou moeten komen, wordt het eerder de wind uit zeilen genomen (2 sterren van 5). Carey-Ann Pawsey (Orca Sound 11-7-'19): De hoogtepunten zijn de scènes op de boot en op het strand, die zien er goed uit en zorgen voor wat afleiding (2,5 sterren van 5). Bradley Gibson (Film Threat 16-7-'19): Visueel snelle film waar je je lekker door kan laten meeslepen; de uitvoering had gewaagder gemogen, maar zeker de moeite waard (7 sterren van 10). James Wegg (JWR 13-7-'19): Strakke thriller onder de oceaanzon en op afgelegen stranden (4 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 8719325313680

Titel Disappearance
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Matt Shapira ; Reggie Lee ; Jemma Dallender ; Courtney Palm
Type materiaal DVD
Uitgave [Alblasserdam] : Red Square Film, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 79 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Reggie Lee, Jemma Dallender, Courtney Palm. - Engels gesproken, ondertiteld in 5 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Sunflower Movie, 2019
ISBN 8719325313680
PPN 432219757
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Zeezeilen
Taal Engels