Space Jam
DVD

Space Jam a new legacy ([2021])/ directed by Malcolm D. Lee

De zoon van basketbalspeler LeBron James wordt ontvoerd door een digitale schurk. Hij krijgt hulp van Looney Tunes-personages zoals Bugs Bunny. Maar kunnen ze winnen van de sterspelers? Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Komedie van Malcolm D. Lee (Night school; Girls trip) met in de hoofdrol NBA-basketbalspeler LeBron James als opvolger van Michael Jordan in 'Space jam' (1996). Evenals het origineel is de film gemaakt in een combinatie van animatie en live-action. LeBron is een beroemde basketspeler en hoopt dat zijn 12-jarige zoon Dom in zijn voetsporen treedt, maar die wil ontwerper van videospellen worden. De kwaadaardige digitale Al-G Rhythm (Don Cheadle) ontvoert Dom en zuigt ook LeBron zijn digitale wereld binnen. Alleen als LeBron wint van een digitaal team van sterspelers krijgt hij zijn zoon terug. LeBron krijgt hulp van Looney Tunes-personages zoals Bugs Bunny, Lola Bunny, Sylvester en Granny die een heel eigen tactiek gebruiken. Kidsweek (kidsweek.nl): '(...) De film komt wat traag op gang (...) Je zal verder niet schaterend van het lachen over de grond rollen van deze film, maar zeker op het puntje van je stoel zitten tijdens de spannende wedstrijd.' Floortje Smit (Volkskrant 15-7-'21): '(...) veel referenties naar eerdere succesfilms van filmmaatschappij Warner Bros (...) snelgemonteerde lawine van personages (...)'. Fabian Melchers (Telegraaf 15-7-'21): '(...) gezinsvriendelijke komedie (...) loopt over van de commercie (...) verrassend leuke hoofdrol. (...)' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888255469

Titel Space Jam : a new legacy
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Malcolm D. Lee ; LeBron James ; Don Cheadle ; Cedric Joe
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (110 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: LeBron James, Don Cheadle, Cedric Joe. - 4 talen gesproken waaronder Engels en Nederlands, ondertiteld in 4 talen, waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Proximity, 2021 - Bevat extra: Verwijderde scènes
ISBN 5051888255469
PPN 434412678
Genre sport
Thematrefwoord basketbal
Taal Engels