Welterusten, Sophie
Boek

Welterusten, Sophie (2021)/ Dawn Sirett

Sophie de giraf brengt haar vijf kleine knuffelvriendjes naar boven. Ze gaan in bad, poetsen hun tandjes, lezen met elkaar een verhaaltje en gaan lekker slapen. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met gedetailleerde, zachtgekleurde illustraties en voelelementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Girafje Sophie brengt haar vijf vriendjes naar bed. Ze gaan naar boven, in bad met een hoop zeepbellen, tandjes poetsen, nog gezellig een verhaaltje, en dan lekker slapen. Sophie stapt zelf ook in haar bedje. Op de tekeningen over steeds twee pagina's is alles goed te volgen. Het verhaaltje wordt in korte zinnetjes verteld. Op de illustraties in zachte pasteltinten zijn de dieren met hoog knuffelgehalte in dunne lijnen neergezet. Elke illustratie bevat een voelelement of (een keer in het midden) een spiegeltje. Het boekje is uitgevoerd in stevig karton met gewatteerd omslag en twee afgeronde hoeken. De illustraties beginnen en eindigen aan de binnenzijden van het omslag. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Sophie gaat op stap'*. Een van de vele boekjes over Sophie voor een breed publiek vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048315611

Titel Welterusten, Sophie
Uniforme titel Sophie la girafe®
Auteur Dawn Sirett
Type materiaal Boek
Editie 3e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2021
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Omslag vermeldt: Sophie la girafe® - 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2017 - Vertaling van: Goodnight, Sophie. - London : Dorling Kindersley, (c)2017
ISBN 9789048315611
PPN 434451827
Genre Boekstart
Thematrefwoord Slapengaan ; Voelboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baby voelboekje
Boek

Baby voelboekje (2008-...)

vol.
Uitgeleend