Dolle hondenavonturen. 1
Boek

Dolle hondenavonturen. 1 ([2021])/ Manon Ita, inkleuring Benoît Bekaert & Manon Ita ; vertaling [uit het Frans]: James Vandermeersch

Weet je waarom honden aan elkaar snuffelen, en op welke manieren ze kunnen blaffen? Vrolijke stripverhalen met weetjes over honden. Ballonstrips van één pagina. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In deze informatieve strip beleven een Akita, Mopshond en Corgi allerlei avonturen met andere honden en hun baasjes. Er komen allemaal weetjes aan bod over verschillende hondenrassen, gedrag en andere zaken waar je als (toekomstig) baasje van een hond veel aan kunt hebben. Zo wordt onder andere uitgelegd waarom honden aan elkaar snuffelen, welke verschillende soorten blaf ze hebben en waarom ze bij het uitlaten op allemaal verschillende plekken een klein plasje doen. De baasjes vertellen ook wat ze allemaal geleerd hebben over hun hond of in de puppytraining hebben gedaan. Elke bladzijde is een afgerond, grappig verhaaltje. Voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of werkstuk zijn uit deze strip ook leuke weetjes en plaatjes te gebruiken. De illustraties zijn kleurrijk en vrolijk. Achterin zijn er ook nog zes bladzijden met foto's, extra uitleg over de verschillende rassen en hun kenmerken en handige voorbereiding voor als je er over denkt om een hond als huisdier te nemen. Op deze bladzijdes staat ook een waar of niet waar-vraag met uitleg erbij, dus je kunt een heuse quiz houden. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462107915 | 42 pagina's

Titel Dolle hondenavonturen. 1
Auteur Manon Ita
Secundaire auteur Christophe Cazenove ; Benoît Bekaert ; James Vandermeersch
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2021]
Overige gegevens 42 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Bamboo Édition, (c)2020
ISBN 9789462107915
PPN 434159166
Genre stripverhaal - dierenleven - humoristische roman
Thematrefwoord Honden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dolle hondenavonturen
Boek

Dolle hondenavonturen (2021-...)

vol. 1
Uitgeleend
Manon Ita