The walking dead. 10: The complete tenth season
DVD

The walking dead. 10: The complete tenth season ([2021])/ Frank Darabont

Een groep mensen probeert te overleven in een wereld vol ondoden, 'walkers' die de weinige nog levende mensen als prooi zien.

Recensie

Seizoen 10 (2019-2021) van een Amerikaanse horrorserie, gebaseerd op de succesvolle serie graphic novels van Robert Kirkman en Charlie Adlard (ook in het Nederlands vertaald). Een groepje mensen probeert te overleven in een wereld waarin door een apocalyptische ramp alle gezag en structuur zijn verdwenen en die vol 'walkers' is: ondoden die de weinige nog levende mensen als prooi zien. De groep stond onder leiding van ex-politieman Rick Grimes (Andrew Lincoln), maar die overleed (of verdween?) in seizoen 9. De groep moet omgaan met hun trauma's en er dreigen steeds nieuwe gevaren, vooral van de Whisperers (Fluisteraars), mensen die de huid van zombies als camouflage dragen. Carol (Melissa McBride) en andere overlevenden gaan de strijd aan met de Whisperers die geleid worden door Alpha (Samantha Morton) en Beta (Ryan Hurst). Ook gaan ze op zoek naar andere groepen overlevenden. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft een score van 77% 'fresh': 'A few changes in front of and behind the camera allow TWD create space for compelling new stories and some seriously scary new adversaries.' Er is ook een spin-off: 'Fear the walking dead'. 22 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045251031

Titel The walking dead. 10: The complete tenth season
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Greg Nicotero ; Norman Reedus ; Danai Gurira
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2021]
Overige gegevens 6 dvd-video's (ongeveer 1000 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride. - Regisseurs onder anderen: Greg Nicotero. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in Nederlands of Frans - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Idiot Box Productions, 2019-2021 - Bevat extra's: In memoriam ; Audiocommentaar
ISBN 8713045251031
PPN 434763020
Genre griezelverhaal
Taal Engels

Relaties/Serie

The walking dead
Boek

The walking dead (2011-...)

Een groep mensen tracht te overleven in een wereld vol zombies.

vol. Seizoen 10
Uitgeleend