De Boss baby
DVD

De Boss baby 2 film collection ([2021])/ directed by Tom McGrath

Tim (7) is niet blij wanneer hij een broertje krijgt. De baby draagt een pak en aktetas en is erg bazig. Ook baby Tina is een Boss Baby. Ze stuurt haar vader Tim en oom Ted op pad met een belangrijke opdracht. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Box met twee animatiefilms van Tom McGrath (Madagascar), geïnspireerd op prentenboeken van Marla Frazee (niet vertaald). In 'Boss baby'* heeft de fantasierijke 7-jarige Tim het prima naar zijn zin met zijn ouders. Maar dan arriveert er per taxi een babybroertje. De ouders hebben het er erg druk mee en zien niets bijzonders, maar Tim ziet dat broertje Ted een maatpak aan heeft en een aktetas meedraagt. Het blijkt dat hij een spion is van de babyfabriek 'BabyCorp' die moet uitzoeken waarom de mensen tegenwoordig liever een puppy in huis nemen dan een baby. Dat is het begin van een spannend avontuur, waarin de broertjes noodgedwongen leren samen te werken. In 'Boss baby: familiezaken' (2021) zijn de broers volwassen. Dan blijkt dat de babydochter van Tim ook een Boss Baby is. Via een drankje verandert ze Tim en Ted weer in kinderen en geeft hen de opdracht te infiltreren in de school van haar oudere zus Tabitha. Het schoolhoofd heeft namelijk het plan alle ouders door middel van een telefoonapp in willoze zombies te veranderen. De stem van baby Ted wordt ingesproken door Alec Baldwin of door Guido Weijers. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 5053083230548

Titel De Boss baby : 2 film collection
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tom McGrath ; Alec Baldwin
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : DreamWorks, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (94, 107 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Alec Baldwin. - Engels, Nederlands of Frans gesproken, ondertiteld in Nederlands, Engels of Frans - Bevat: De Boss Baby ; De boss Baby : familiezaken. - Verenigde Staten : Dreamworks Animation SKG, 2017, 2021 - Bevat extra's, onder andere: Prinses Templeton: een verhaal met een staartje ; Verwijderde scènes ; Blijf jong: de Grote Baby's achter De Boss Baby
ISBN 5053083230548
PPN 434762156
Thematrefwoord Gezinsuitbreiding ; Baby's ; Broers
Taal Engels