Een pak voor Bom de Beer
Boek

Een pak voor Bom de Beer ([2021])/ met illustraties van Esther van den Berg, idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU ; tekst: ZNU

Bom de beer is sip. Hij mist wat. Maar wat dan? Pam de beer is ook sip. Ze mist wat. Wie lost het op? AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Eerste leesboekje op niveau AVI-Start (met ook de oude AVI-aanduiding AVI-1) uit de serie 'Zin om te lezen!'* dat nog de sfeer van een prentenboek uitstraalt. Stevig gebonden in oblongformaat met aantrekkelijke gekleurde illustraties die de sfeer van het verhaal goed weergeven. Tussen de illustraties van een gerenommeerde illustratrice staat in een ruime bladspiegel tekst in fladderzetsel zonder hoofdletters en aanhalingstekens maar wel met leestekens. In zes hoofdstukken wordt het leven van beer Bom en beer Pam in het bos geschetst, dat prima is maar ze missen allebei toch wat. Pakjesbezorger vos Puk die zelf een gezin heeft snapt het en lost het op door Pam in een doos gezellig af te leveren bij Bom. Dit sympathieke verhaal met aandoenlijke plaatjes bevat door de beperking in woorden wel wat lelijke zinnen, een verantwoordelijke schrijver wordt niet vermeld. Toch plezierig vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044760552 | 28 pagina's

Titel Een pak voor Bom de Beer
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Esther van Berg
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 28 pagina's - gekleurde illustraties - 18 × 23 cm
ISBN 9789044760552
PPN 434317608
Thematrefwoord Eenzaamheid ; Postbodes
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zin om te lezen!
Boek

Zin om te lezen! (2021-...)

vol.
Uitgeleend