Complete gids voor bloembollen
Boek

Complete gids voor bloembollen ([2021])/ hoofdredactie Anne Wieggers, redactie Jos Heijmans, Helga Kluiter en Maurice Snijders ; met medewerking van Milly Born en redactie Gardeners' World UK

Geillustreerde special van het Nederlandstalige 'Gardeners' world magazine' over het selecteren, aanschaffen, planten en verzorgen van bloembollen in de tuin en in potten.

Aanwezigheid

Recensie

Dikke special over bloembollen van de Nederlandstalige versie van het glossy 'Gardener's world magazine', dat geënt is op het populaire televisieprogramma van de BBC over tuinieren. Voor elk seizoen is een selectie van de opvallendste variëteiten van een groot aantal soorten gemaakt. De bloeiwijze hiervan staat op de prachtige - vaak paginagrote - natuurgetrouwe kleurenfoto's, die het grootste gedeelte van het tijdschrift benutten. Bij de meeste staan gegevens over de standplaats, bloeiperiode en afmetingen. Toegelicht door duidelijke instructieve foto's biedt het blad ook informatie over het planten van bollen in potten en het gazon, voortrekken van bollen, gebruik van kleuren en geschikte bollen voor specifieke standplaatsen. Het toont ook voorbeelden van mooie combinaties van bollen. De lijst van Nederlandse leveranciers van bloembollen en het gecombineerd onderwerps- en plantenregister zijn handig. De uitgave is al geschikt voor beginnende tuiniers, maar ook nog aantrekkelijk voor gevorderden om in te kijken.

Specificaties

Nederlands | 8719992599370 | 129 pagina's

Titel Complete gids voor bloembollen
Secundaire auteur Anne Wieggers ; Milly Born
Type materiaal Boek
Uitgave Nijmegen : F&L Media B.V., [2021]
Overige gegevens 129 pagina's - illustraties - 29 cm
Annotatie Uitgave in licentie van de BBC Studios
ISBN 8719992599370
PPN 434385778
Rubriekscode 637.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bloembollen
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Bloembollen

Relaties/Serie

Gardeners' world
Boek

Gardeners' world (2017-...)

vol.
Uitgeleend