Star Trek
DVD

Star Trek Lower Decks. Seizoen 1 ([2021])/ Mike McMahan

Belevenissen van het personeel van lagere rang op de lager gelegen dekken van een onbelangrijk ruimteschip van Starfleet, de U.S.S. Cerritos.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse komische sf-animatieserie voor volwassenen (2020-), bedacht en geschreven door Mike McMahan (Rick and Morty). We volgen de belevenissen van het personeel van lagere rang op de lager gelegen dekken van een onbelangrijk ruimteschip van Starfleet, de U.S.S. Cerritos. De bemanning bestaat zowel uit mensen als uit buitenaardsen. Beckett Mariner (met de stem van Tawny Newsome) is de dochter van kapitein Carol Freeman. Zij is opstandig en heeft geen zin in verantwoordelijkheid. Brad Boimler (Jack Quaid) is ambitieus en werkt altijd volgens de regels. Hij is de vriend van Beckett. D'Vana Tendi (Noël Wells) is een vrouwelijke Orion, lid van de medische staf en nieuw aan boord. Dit personeel moet het dagelijkse, vaak vuile werk opknappen, zoals vuilnis opruimen, een reeks buitenaardse wezens bestrijden of gewonden oplappen. Daarnaast hebben ze een sociaal leven, inclusief romantische verwikkelingen en ruzies. Dennis van Houts (coolesuggesties.nl): '(...) stiekem best een serie om van te genieten, ook al springt hij er niet echt uit als een heel uitgesproken animatieserie. (...) Niet alle grappen zijn even geslaagd (...) dat neemt niet weg dat de serie tussen alle humor en chaos door stiekem knap indrukwekkende verhaallijnen wegzet. De personages hebben een gedegen achtergrond (...)'.

Specificaties

Engels | 8719372014530

Titel Star Trek : Lower Decks. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Juno John Lee ; Tawny Newsome ; Jack Quaid ; Noel Wells
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Paramount, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 241 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelse stemacteurs onder anderen: Tawny Newsome, Jack Quaid, Noel Wells. - Regisseurs onder anderen: Juno John Lee. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de animatieserie: Verenigde Staten : CBS Eye Animation Productions, 2020
ISBN 8719372014530
PPN 43480195X
Genre humoristische roman - science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Star Trek
DVD

Star Trek Lower Decks (2020-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend