Eekhoorns sneeuwpop
Boek

Eekhoorns sneeuwpop een flapjesboek (2021)/ Julia Donaldson, Axel Scheffler, vertaling [uit het Engels]: Johanna Rijbergen

Als Eekhoorn 's ochtends wakker wordt, ontdekt hij dat het heeft gesneeuwd. Natuurlijk wil hij gauw naar buiten om een sneeuwpop te maken. Met hulp van zijn vriendjes wordt het een prachtige sneeuwman. Oblong hardkartonnen prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties, flapjes en tekst op rijm. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hardkartonnen flapjesprentenboek in oblong formaat met afgeronde hoeken over Eekhoorn, die 's ochtends wakker wordt en ontdekt dat het heeft gesneeuwd. Hij gaat snel een sneeuwpop maken en met hulp van zijn vriendjes wordt hij erg mooi. Moe en voldaan gaan de vriendjes lekker koekjes eten en vroeg naar bed. Eekhoorn is een van de figuren uit het Eikenbos. Leuk is de vondst: stokkenarmen voor de sneeuwpop. De dieren zijn aangekleed en gedragen zich als mensen. De flapjes maken het extra spannend. Ze zijn relatief dun en vereisten een fijne motoriek om te openen. Het duo Donaldson en Scheffler heeft al veel boeken samen gemaakt en zijn enorm populair door hun Gruffalo. De tekeningen zijn kleurrijk met oog voor detail en ondersteunen de tekst op rijm. Tegelijkertijd verscheen in dezelfde uitvoering 'Het kookboek van Kat'*. Boordevol identificatie voor kinderen vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047713623

Titel Eekhoorns sneeuwpop : een flapjesboek
Auteur Julia Donaldson
Secundaire auteur Alex Scheffler ; Johanna Rijbergen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, 2021
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 17 × 20 cm
Annotatie Tekst Julia Donaldson ; illustraties Axel Scheffler - Vertaling van: Squirrel's snowman. - London : Macmillan Children's Books, (c)2021. - (Tales from Acorn Wood)
ISBN 9789047713623
PPN 434438499
Thematrefwoord Winter ; Sneeuw ; Buiten spelen (werkwoord) ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Eikenbosverhalen
Boek

Eikenbosverhalen (2015-...)

vol.
Uitgeleend
Julia Donaldson