Waar is Wally? nu weer?
Boek

Waar is Wally? nu weer? ([2019])/ Martin Handford, vertaling [uit het Engels]: Gea Beeren en G.M. Valster

Wally maakt een reis door de tijd. Hij trekt via de holbewoners, Egyptenaren en de middeleeuwse burgers naar buitenaardse wezens. Prentenboek met grote gekleurde zoekplaten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Groot formaat zoekplatenboek met op elke linkerpagina een afbeelding van een opengeslagen boek en een korte, inleidende, enigszins humoristische tekst in verschillende lettertypen. Op de zeer gedetailleerde, overvolle, kleurige tekeningen, die alle een andere historische periode uitbeelden (het stenen tijdperk, het oude Rome, Vikingen, Azteken, maar ook buitenaardse wezens), moet de hoofdfiguur Wally, een kleine, brildragende reiziger, evenals een verloren boek gezocht worden. Met systematisch kijken is Wally goed te traceren; het boek is veel moeilijker terug te vinden. In de tekeningen is allerlei grappigs verwerkt, soms heel duidelijk: een piramide op zijn kop, soms moet je het echt 'zien': een beer die een man op zijn schouder tikt. Meer een doe-en zoekboek, dan een leesboek, waarbij kinderen en passant toch de nodige informatie meekrijgen. Deel uit de serie zoekboeken 'Waar is Wally'*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002258954

Titel Waar is Wally? nu weer?
Auteur Martin Handford
Secundaire auteur Gea Beeren
Type materiaal Boek
Editie Veertiende druk;
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2019] - Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Weert : Van Reemst, 1991 - Vertaling van: Where's Wally now? The 25th anniversary edition. - London : Walker Books, cop. 2012. - Oorspronkelijke Engelse uitgave: 1988
ISBN 9789002258954
PPN 433960930
Thematrefwoord Tijdreizen ; Zoekboeken
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tijdreizen ; Zoekboeken

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford