Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Altijd feest met Fee Fleur
Boek

Altijd feest met Fee Fleur ([2021])/ Marianne Witte, tekeningen Jeska Verstegen

In de klas van fee Fleur ligt een groot ei. Van wie zou dat zijn? Daarna gaat de klas van fee Fleur in het donker feest vieren in het bos. Maar er is iets raars met het spooklicht van Fleur. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van twee eerder afzonder verschenen delen over fee Fleur en haar klasgenootjes uit de feeënklas. In 'Mijn liefje'* vindt fee Fleur een groot blauw ei in de klas. Is het van moeder kip, van de gans of van de paashaas...? Samen met Saar, Bram en fee Wiep gaat Fleur op zoek - 'kijk uit, er komt vuur uit het ei.... Het ei is van... de draak!' In het tweede verhaal, 'Fee Fleur en het spookfeest'** is er een schoolfeest, in het donker, bij de dikke boom. Als de wind wel storm lijkt, schuilen fee Fleur en Saar in de boom. Ze ontmoeten Boet, het bange spook dat zijn (spook)huis kwijt is... Samen zorgen ze ervoor dat Boet veilig thuis komt - als dat gelukt is vieren ze samen spook fee feest! Leesboek met harde kaft, voor beginnende lezers (AVI-E3), deeltje uit de 'Fee Fleur'-reeks. De tekst is eenvoudig, een enkele keer regeloverstijgend, zonder hoofdletters en met eenvoudige interpunctie geplaatst in een uitgebalanceerde bladspiegel. De kleurige, aansprekende illustraties ondersteunen de tekst en nodigen door een hoge mate van grappigheid uit tot kijken én lezen. Niets nieuws in het grote aanbod voor beginnende lezers, maar toch een aanrader voor deze doelgroep. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020676136

Titel Altijd feest met Fee Fleur
Uniforme titel Mijn liefje Fee Fleur en het spookfeest Fee Fleur
Auteur Marianne Witte
Secundaire auteur Jeska Verstegen
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2021]
Overige gegevens 29, 29 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie ISBN ontleend aan de barcode op de achterkant - Bevat: Mijn liefje ; Fee Fleur en het spookfeest. - Oorspronkelijke uitgave: (c)2011, (c)2014. - (Fee Fleur)
ISBN 9789020676136
PPN 433390867
Genre sprookjes
Thematrefwoord Feesten ; Feeen ; Schoolleven ; Toveren ; Spoken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leren lezen met Kluitman
Boek

Leren lezen met Kluitman (2014-...)

vol.
Uitgeleend