Seawalkers
Boek

Seawalkers (2021-...)/ Katja Brandis

Relaties/Serie

Gevaarlijke gedaantes
Boek

Gevaarlijke gedaantes (2024)

Tiago (14, ik-persoon) ontdekt dat hij in een tijgerhaai kan veranderen. Daarom gaat hij naar een internaat voor seawalkers, Blue Reef High. Samen met het dolfijnenmeisje Shari en Ella de tijgerpython wordt Tiago op een belangrijke missie gestuurd. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 1
Uitgeleend
Katja Brandis
De redding
Boek

De redding ([2022])

Tiago (14, ik-persoon), half jongen, half tijgerhaai, vindt zijn plek op de school voor zwemmende dierenkinderen. Maar er dreigt gevaar voor hem en zijn vrienden. Heeft het met de reptielen te maken? Vanaf 10 jaar.

vol. 2
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Katja Brandis
Wilde golven
Boek

Wilde golven ([2022])

Tijgerhaai Tiago (14, ik-persoon, dolfijnenmeisje Shari en hun vrienden besluiten naar open zee te vluchten als er een orkaan in aantocht is en hun school wordt bedreigd door shapeshifters uit het moeras. Maar zijn ze op zee wél veilig? Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 3
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Katja Brandis
Reus van de zee
Boek

Reus van de zee ([2022])

Tiago (14, ik-persoon) kan veranderen in een tijgerhaai en gaat daarom naar Blue Reef High, een internaat voor Seawalkers. Samen met Shari (dolfijn) probeert hij Wave, een bultrugwalvis op school te houden. Hij is namelijk een beetje groot. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 4
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Katja Brandis
Sterren onder water
Boek

Sterren onder water ([2023])

Tiago (14, ik-persoon) kan veranderen in een tijgerhaai en gaat daarom naar Blue Reef High, een internaat voor Seawalkers. De leerlingen maken een film. Tiago speel een van de hoofrollen. Als er in lagune heel veel rotzooi aanspoelt gaan ze op onderzoek uit. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 5
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Katja Brandis
Oog in oog met de python
Boek

Oog in oog met de python ([2024])

Op schoolreis naar Californie! Tiago, Shari en hun vrienden van Blue Reef High kunnen niet wachten om er de walkers van Redcliff High te ontmoeten. Maar Ella, het pythonmeisje, moet van haar moeder, de advocate Lydia Lennox, eerder naar huis terugkeren. Ze moet zelfs van school. Voert de gewetenloze Lennox weer iets in haar schild? Tijdens een uitstap naar San Francisco vallen Tiago & Co. in handen van een bende onvervalste dierensmokkelaars. Dan beginnen de problemen pas echt... Het superspannende en wervelende slotdeel van de fascinerende reeks over zwemmende buitenbeentjes. Voor fans van Woodwalkers, vanaf 10 jaar.Tiago, Shari en hun vrienden van Blue Reef High zijn op schoolreis naar Californië. Nadat Ella, het pythonmeisje, van haar moeder opeens eerder naar huis moet, valt de groep in handen van dierensmokkelaars. En dan beginnen de problemen pas echt... Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 6
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Katja Brandis

Specificaties

Nederlands

Titel Seawalkers
Auteur Katja Brandis
Type materiaal Boek
Uitgave Alkmaar : Clavis, 2021-...
Overige gegevens .. delen - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits - 1995:Vanaf deel 5 plaats van uitgave: Amsterdam - Vertaling van: Seawalkers. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, 2019-...
PPN 434339903
Taal Nederlands