Sporten is leuk!
Boek

Sporten is leuk! ([2021])/ met medewerking van Inge Laenen, Peter Kustermans, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Als Bumba zich verveelt, stelt Bambalu voor om te gaan sporten. Bumba heeft er weinig zin in, maar ze proberen allerlei sporten uit. En Bumba hij wordt steeds enthousiaster! Hoog, smal hardkartonnen prentenboek met felgekleurde tekeningen en veel flapjes.Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als Bumba zich verveelt, stelt Bambalu voor om te gaan sporten. Hij heeft er weinig zin in, maar ze proberen allerlei sporten uit zoals tennis, basketbal en voetbal. En Bumba wordt steeds enthousiaster, hij wil nog veel meer sporten uitproberen! Een hardkartonnen prentenboek in langwerpig, staand formaat (26 cm) uit de omvangrijke reeks over het altijd in geel pakje gestoken clowntje Bumba. Vanaf 2004 verschijnen zijn avonturen op tv op KetNet en Z@ppelin. De dikke, zwartomlijnde platte afbeeldingen in felle primaire kleuren hebben weinig details. Elke spread bevat twee flapjes van dun karton, waaronder slechts een afbeelding staat die inhoudelijk weinig toevoegt. De voorleestekst staat in kleine blokken in de illustraties, in een vetgedrukte letter. Het taalgebruik is vrij stijf, maar het bevat weinig moeilijke woorden. Het boek met twee afgeronde hoeken is wat groot om vast te houden voor jonge kinderen. Geschikt om kinderen te laten kennismaken met allerlei sporten, voor het beoefenen ervan zullen ze nog even geduld moeten hebben. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462775466

Titel Sporten is leuk!
Secundaire auteur Jan Maillard ; Inge Laenen
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2021]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op creation: Jan Maillard. - Omslag vermeldt: Met flapjes en Ketnet junior
ISBN 9789462775466
PPN 434369780
Genre sport
Thematrefwoord sport
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend