Paw patrol
DVD

Paw patrol the movie ([2021])/ directed by Cal Brunker

De dappere pups en hun baasje Ryder gaan naar Avonturenstad. Kunnen ze burgemeester Humdinger stoppen die chaos veroorzaakt in de stad? Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Canadese animatiefilm van Cal Brunker (Escape from planet earth; De notenkraak) is de eerste bioscoopfilm die is gebaseerd op de populaire tv-serie 'Paw Patrol'. De zes dappere puppy's en hun baasje Ryder beschermen samen de dieren en mensen van badplaats Avonturenbaai. Hun vijand, burgemeester Humdinger van Foggy Bottom, is burgemeester geworden van de nabijgelegen grote stad Avonturenstad en hij is bezig de stad in chaos te storten. Hij laat bijvoorbeeld alle honden opsluiten en maakt de metro gevaarlijk door loopings te bouwen. De slimme teckel Liberty die in de stad woont, roept de hulp in van Paw Patrol. Kidsweek (21-8-'21): '(...) PAW Patrol ken je vast van vroeger, maar deze animatiefilm is ook leuk als je iets ouder bent. De film ziet er door de knappe animatiebeelden mooier uit en de puppy's zijn een stuk stoerder geworden. Als je goed oplet, leer je ook nog iets over klimaatverandering, persvrijheid en valse verkiezingen. Maar je kunt ook gewoon genieten van de harige helden. Want hoe stoer ze ook zijn, PAW Patrol blijft een bende schattige pups.' Sabeth Snijders (NRC 17-8-'21): '(...) voelt als een aaneenschakeling van enkele afleveringen. (...) de film bestaat vooral uit veel kinderlijke spanning en plezier gebracht in aaibare animaties.' Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Engels | 8719372014370

Titel Paw patrol : the movie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Cal Brunker ; Julia Tan ; Rayen Panday
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (82 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlandse stemacteurs onder anderen: Julia Tan, Rayen Panday, Carolina Dijkhuizen. - Nederlands, Vlaams, Frans of Engels gesproken, Nederlands, Frans of Engels ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Spin Master Entertainment, 2021 - Bevat extra's: Check out with Pup-tastic extras ; Sing along with a new theme song lyric video
ISBN 8719372014370
PPN 434845523
Thematrefwoord Reddingsbrigadiers
Taal Engels