Heartstopper. Deel 3
Boek

Heartstopper. Deel 3 ([2022])/ Alice Oseman, Nick en Charlie in de stad van de liefde... / uit het Engels vertaald door Niels van Eekelen

Nick (16) en Charlie (14) zijn verliefd op elkaar en gaan samen mee op schoolreis naar Parijs. Ze kiezen er voor hun relatie nog geheim te houden, maar lukt dat wel? En willen ze dat eigenlijk wel? Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het is officieel aan tussen Nick (16) en Charlie (14). Dan gaan ze mee op schoolreis naar Parijs. Steeds meer mensen hebben door dat er iets is tussen hen twee, maar Charlie wil Nick behoeden voor het pesten waar hij mee te maken kreeg toen hij zelf een jaar geleden uit de kast kwam. Daarom weten ook nog niet al zijn vrienden ervan af, want hij is bang dat zijn beste vriend Tao zijn mond niet kan houden. Nick maakt zich ondertussen zorgen over andere dingen. Mooi vervolg op de tienerstrip over twee jongens die verliefd zijn op elkaar. Dit deel boort nieuwe thema's aan zoals depressie, zelfverwonding en eetstoornissen, maar gaat ook over liefde en geluk vinden. Met achterin een miniverhaal over Tao en Elle. Ook zijn er extra pagina's toegevoegd uit de dagboeken van Nick en Charlie, karakterbeschrijvingen, schetsen van de kamers en social media posts van de jongens. Vlot lezende, goede vertaling uit het Engels*, met soms wel grof taalgebruik. Tot stand gekomen via websites zoals Patreon en Kickstarter en een verrijking voor de stripwereld. LHBTI+ stripverhaal voor young adults, het derde deel uit een reeks, in volgorde te lezen. Vervolg op 'Nick en Charlie worden verliefd...'** Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000379279

Titel Heartstopper. Deel 3
Auteur Alice Oseman
Secundaire auteur Niels van Eekelen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2022]
Overige gegevens pagina 560-909 - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: Heartstopper. Volume 3. - London : Hodder Children's Books, (c)2021
ISBN 9789000379279
PPN 433821973
Genre psychologische roman - stripverhaal
Thematrefwoord Homoseksualiteit ; Verliefdheid ; Vriendschap ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heartstopper [Nederlands]
Boek

Heartstopper [Nederlands] (2021-...)

vol. 3
Uitgeleend
Alice Oseman