Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De vierde broer
Boek

De vierde broer (maart 2020)/ scenario Sylvain Runberg, tekeningen Jean-Charles Poupard ; kleuren Johann Corgié ; vertaling [uit het Frans]: Kris de Saeger

Ballonstrip.

Aanwezigheid

Recensie

Inspecteur Eva Sundström heeft tegen haar partner bij de politie moeten liegen om de moord en verdwijning van twee popsterren op te lossen. De twee zangeressen schijnen door een onmenselijk wezen te zijn ontvoerd. Om achter de schuilplaats van het monster te komen, werkt ze samen met archeoloog Josef Wörg. Hij helpt de veiligheidspolitie om in contact met een wereld te komen die voor de meeste mensen onbekend is. Ook dit tweede deel van deze tweedelige stripreeks speelt zich in onze tijd, met Zweden als decor, af. Hoewel deze rechercheursstrip, onder invloed van Scandinavische mythische figuren, in dit deel eindigt, is het ook het begin van een tweede cyclus. De Belgische scenarist Runberg schreef dit verhaal na al tientallen scripts voor strips te hebben verzorgd. De prachtige, realistische tekeningen van Poupard maken deze hardcover tot een mooi project. Dit boek is het tweede deel van twee delen en van een eerste cyclus. Niet los te lezen van het eerste deel (De eerste huid', 2018)*, wel van de tweede cyclus. Een aanrader voor liefhebbers van detectives, maar ook fantasy.

Specificaties

Nederlands | 9789491366505 | 47 pagina's

Titel De vierde broer
Auteur Jean-Charles Poupard
Secundaire auteur Sylvain Runberg ; Johann Corgié ; Kris de Saeger
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Berchem : Indruk, maart 2020
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Deelaanduiding op titelpagina abusievelijk: 1 - Vertaling van: La quatrième frère. - Glénat, 2016. - (Le chant des runes ; 2)
ISBN 9789491366505
PPN 428335411
Genre stripverhaal - detectiveroman - science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zang der runen
Boek

Zang der runen (2018-...)

vol. 2
Uitgeleend
Jean-Charles Poupard