Doe en denk als James Bond
Boek

Doe en denk als James Bond charmant, kalm, loyaal, sluw, besluitvaardig, moedig, vastberaden ([2021])/ Stéphane Garnier

Adviezen voor persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met veel voorkomende situaties in werk en privéleven, ontleend aan de James Bond-films.

Aanwezigheid

Recensie

James Bond is een iconische figuur uit boeken en speelfilms die de tand des tijds behoorlijk goed heeft doorstaan en op zijn eigen manier tijdloos is. De kwaliteiten en (on)hebbelijkheden van de held worden nu gebruikt als leidraad voor persoonlijke groei, net als de voorganger 'Doe en denk als een kat' (2018)*, met een vette knipoog. Deze versie met James Bond gaat over moedig zijn, risico's nemen, je charme en humor gebruiken, maar ook over focus en loyaliteit. Juist die veelzijdigheid van 007 en James Bond's personage zorgen voor de de vele haakjes en adviezen over hoe je anders zou kunnen omgaan met veel voorkomende situaties in je werk en privéleven. Leuk om te lezen, met veel quotes uit de films, verwijzingen naar en anekdotes over de vele James Bond-films die er gemaakt zijn. Verwacht geen enorme diepgang of persoonlijke verlichting; het is een blijft licht entertainment. Ter lering en vermaak.

Specificaties

Nederlands | 9789021587844 | 256 pagina's

Titel Doe en denk als James Bond : charmant, kalm, loyaal, sluw, besluitvaardig, moedig, vastberaden
Auteur Stéphane Garnier
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 256 pagina's - 21 cm
Annotatie Met bibliografie, filmografie - Vertaling van: Agir et penser comme James Bond. - Les Éditions de l'Opportun, (c)2021
ISBN 9789021587844
PPN 433311355
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking ; Bond, James
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking