Nu of nooit
Boek

Nu of nooit 7 regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt (september 2021)/ Kristel Groenenboom, redacteur: Susan van Ass

Persoonlijke adviezen van de succesvolle Nederlandse onderneemster om een ondernemers- of loopbaandroom te verwezenlijken.

Aanwezigheid

Recensie

'Je bent sterker dan je denkt en je kunt meer dan je denkt.' Dat is in een notendop het motto en de lessen die deze ervaren onderneemster haar lezers voorhoudt. In zeven regels, hoofdstukken, brengt ze haar adviezen voor het voetlicht. Van ambitie tot focus houden. Trek je niets aan van je omgeving. En falen, dat moet je durven. Hulp vragen ook trouwens. Met kopjes als: 'investeer je in een bloedmooie cabrio of in een goede opleiding' weet ze de aandacht vast te houden. Overzichtelijke bladspiegel en toegankelijk taalgebruik. De schrijfster is verantwoordelijk voor een groot bedrijf en boekte een miljoenenomzet de afgelopen jaren. Ze werd uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Andere titel van deze auteur 'Mag ik meneer Kristel even spreken?' (2017)*. Verder is ze is onder andere columniste voor het magazine Management Team. Met humor geschreven, informatief en verhelderend. Een persoonlijk verhaal van deze succesvolle Nederlandse 'containerqueen'.

Specificaties

Nederlands | 9789461264572 | 175 pagina's

Titel Nu of nooit : 7 regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt
Auteur Kristel Groenenboom
Secundaire auteur Susan van Ass
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, september 2021
Overige gegevens 175 pagina's - 22 cm
ISBN 9789461264572
PPN 432255583
Rubriekscode 351.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vrouwelijke ondernemers; Verhalen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Ondernemers