De bal
Boek

De bal In bad ([2021])

Samson wil spelen. Waar is zijn bal? Samson stinkt. Hij moet in bad. Maar Samson houdt niet van nat. Twee verhalen over hond Samson en Marie. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In de serie 'Ik leer lezen met Samson en Marie' twee korte verhalen. In het eerste verhaal is Samson op zoek naar zijn bal. In het tweede verhaal vindt Marie dat hij stinkt. Pas als ze zegt dat zijn vriendin Bobien komt, duikt hij in het bad. Beide verhalen spelen zich af in een camper. Marie is sinds 2019 de opvolger van Gert. Het boek bevat veel foto's uit de televisieserie, die het verhaal ondersteunen. De teksten zijn geschreven op niveau AVI-M3, bevatten korte zinnen zonder hoofdletters, bestaan meestal uit eenlettergrepige woorden en bevatten geen moeilijke woorden of begrippen. Er staan veel dialogen in, waarbij door een icoontje voor de zin aangegeven wordt wie het zegt. In deze nieuwe serie is ook verschenen 'De hik ; De mug'*. Een verhaal voor beginnende lezers vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002274763 | 29 pagina's

Titel De bal : In bad
Uniforme titel In bad
Secundaire auteur Gert Verhulst
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2021]
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige tv-serie van Gert Verhulst, Hans Bourlon, Anja Van Mersel, Sven Duym, Bart van Leemputten, Victor Verhulst, Annelies Van de Woestyne, Nico De Braeckeleer. - Omslag vermeldt: 2 verhalen voor beginnende lezers
ISBN 9789002274763
PPN 434802999
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Spelen ; Baden (werkwoord)
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ik leer lezen met Samson & Marie
Boek

Ik leer lezen met Samson & Marie (2021-...)

vol.
Uitgeleend