Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Isabella gaat naar de kermis
Boek

Isabella gaat naar de kermis ([2021])/ Harriet Muncaster, vertaling [uit het Engels]: Katleen Olaerts

Vampierfee Isabella verheugt zich enorm op haar eerste uitje naar de kermis. Maar het blijkt lang niet zo magisch als ze had gedacht. Misschien dat de zwaai van een toverstokje of een druppel toverdrank de kermis echt spectaculair kunnen maken. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Isabella is een vampierfee: haar moeder is een fee en haar vader een vampier. Isabella verheugt zich enorm op haar eerste uitje naar de kermis. Maar het blijkt lang niet zo magisch als ze had gedacht. Misschien dat de zwaai van een toverstokje of een druppel toverdrank de kermis echt spectaculair kunnen maken. Er gaat heus niks mis... Achtste, los te lezen deel in de serie over Isabella Maan*, die dankzij haar ouders beschikt over speciale gaven. Geschreven in de ik-vorm vanuit Isabella. Het taalgebruik is redelijk eenvoudig. Speelse opmaak; ruime marges. Zowel het stevige omslag met glitters als de vele grappige illustraties zijn gedrukt in de kleuren zwart, wit, grijs en roze. Dit magisch-realistische, meisjesachtige verhaal bevat spannende, humoristische en leerelementen en zal in de smaak vallen bij lezers vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002274855 | 125 pagina's

Titel Isabella gaat naar de kermis
Auteur Harriet Muncaster
Secundaire auteur Katleen Olaerts
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2021]
Overige gegevens 125 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Antwerpen : Blloan junior, (c)2019. - (Isabella Maan) - Vertaling van: Isadora Moon goes to the fair. - Oxford : Oxford University Press, 2018. - (Isadora Moon)
ISBN 9789002274855
PPN 434414670
Genre sprookjes
Thematrefwoord Kermissen ; Magie ; Feeen ; Vampiers
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Isabella Maan
Boek

Isabella Maan (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Harriet Muncaster