Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Waar is de kaas?
Boek

Waar is de kaas? (2021)/ Daniëlle Schothorst & Corine Krijnen-Visserman

Rik heeft trek. Hij heeft zin in een stuk kaas. Hij gaat op zoek. Maar alles is op! Wat nu? Kijk mee en zoek de woorden en de dieren. Zoekboek. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Rik heeft trek in iets lekkers en gaat naar de keuken. Daarna gaat hij naar buiten en roept naar Kim, die in een bootje zit op de rivier. Hij gaat haar achterna en komt in een bos waar Koos is en samen met hem roostert hij vis. Als daar een beer opduikt, maken ze zich uit de voeten. En zo reist Rik verder door de wereld. Zoekboek voor kinderen die net beginnen met lezen. De spreads laten een veelheid aan objecten, personen en dieren zien, die voor een deel voorzien zijn van een woordje (tegen een witte achtergrond, zodat het goed te lezen is; niet altijd is duidelijk waarom bepaalde woorden op zijn kop of scheef staan). In een apart kader staan ook enkele woorden, die aansluiten bij de leesmethode Veilig Leren Lezen. Het verhaal moet afgeleid worden uit de illustraties en dat biedt de kans om samen met de aanvangende lezer een eigen verhaal te maken. De kleurrijke illustraties zijn ware zoekplaten, maar wel duidelijk onderscheidbaar. Met een toelichting en QR-code voor aanvullend luisterboek en extra woorden. Deel uit de reeks 'Leren lezen zoekboek'*. Een echt zoekboek want aap, bij en de drie muizen komen op bijna alle platen voor, wat uitnodigt om de woordjes te leren lezen. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048736867 | 37 pagina's

Titel Waar is de kaas?
Auteur Daniëlle Schothorst
Secundaire auteur Corine Krijnen-Visserman
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, sluit aan bij school, 2021
Overige gegevens 37 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Verhaalidee, tekst en luisterverhaal: Daniëlle Schothorst, illustraties: Corine Krijnen-Visserman - 1e druk: 2019
ISBN 9789048736867
PPN 434443360
Thematrefwoord Eten ; Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leren lezen zoekboek
Boek

Leren lezen zoekboek (2019-...)

vol.
Uitgeleend