Kittens tegen eenhoorns
Boek

Kittens tegen eenhoorns (augustus 2021)/ Davy Mourier, Stan Silas, Magali Paillat, vertaling [uit het Frans]: Dieter Van Tilburgh

Ballonstrip in kleur. De karatekittens nemen het op tegen door aliens naar de Aarde gebrachte eenhoorns die veranderen in kwaadaardige zombies. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede stripboek over de karatekittens die het deze keer opnemen tegen door aliens gelanceerde eenhoorns die veranderen in eenhoornzombies waar de baas van de aliens het ook moeilijk mee heeft. De eenhoorns lijken op aangeklede neushoorns wat doet vermoeden dat tekenaar Stan Silas nog nooit een eenhoorn heeft gezien. De gebeurtenissen vinden plaats in het Fort National dat in de oceaan voor de kust van Saint-Malo in Frankrijk ligt. Er wordt flink gevochten tussen de zombies, kittens, kinderen en een vader die ook zombie wordt. Duidelijk in beeld aanwezige kreten als 'moonarh!', 'proaart!', 'grovh!' en vooral 'beugrgg!' maken duidelijk, dat het allemaal heel serieus is. Er is maar één remedie voor deze chaos: volle melk. En dat is er voldoende in de koelkast. Het gebeurt allemaal weer in een hoog tempo en zowel de tekst als de tekeningen zijn duidelijk beïnvloed door de manga. 'Grandioos geklieder' volgens het omslag, maar wel leuk. Afxonderlijk leesbaar naast het vorige deel, 'Kittens tegen dino's' (2021)*. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463943031 | 55 pagina's

Titel Kittens tegen eenhoorns
Auteur Stan Silas
Secundaire auteur Davy Mourier ; Magali Paillat ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Uitgeverij Daedalus, augustus 2021
Overige gegevens 55 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Chatons contre licornes. - Editions Jungle, (c)2020
ISBN 9789463943031
PPN 434401994
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Eenhoorns ; Buitenaardse wezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kittens tegen ...
Boek

Kittens tegen ... (2021-...)

vol. 2
Uitgeleend
Stan Silas