Lego® Ninjago®
Boek

Lego® Ninjago® Het boek der element krachten (juli 2021)/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Jurjen Tiersma

Vuur, bliksem, energie en water zijn enkele elementkrachten in Lego Ninjago. Lees hoeveel krachten er zijn en welke de sterkste zijn. Met veel kleurenfoto's van de legofiguren- en modellen. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Lego Ninjagopoppetjes zijn gebaseerd op ninja's, japanse krijgers. Dit boek richt zich specifiek op de elementkrachten die sommige poppetjes (Elementmeesters) bezitten en de werking ervan, zoals vuur, bliksem, ijs, aarde, energie en water. Er zijn 27 hoofdstukjes met dezelfde opbouw waarin telkens een ander element aan bod komt. Gemiddeld bevat een pagina voor de helft kleurrijke Lego-illustraties en voor de helft eenvoudige tekst in een duidelijk lettertype. En passant wordt kort en helder uitgelegd wat energie is: wat de wereld in beweging zet, gebruikt voor licht, warmte en om ver en snel te reizen. Het is een soort naslagwerkje en bladerboek voor de Ninjago-liefhebber. Alhoewel het taalgebruik met samengestelde zinnen en soms moeilijke woorden niet altijd eenvoudig is, kan het gameliefhebbers die niet zo van lezen houden, aanspreken. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030507932 | 95 pagina's

Titel Lego® Ninjago® : Het boek der element krachten
Uniforme titel Het boek der element krachten Het boek der elementkrachten
Secundaire auteur Jurjen Tiersma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, juli 2021
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Rugtitel: Lego® Ninjago® : Het boek der elementkrachten - Vertaling van: Lego® Ninjago® : The book of elemental powers. - (c)2021
ISBN 9789030507932
PPN 432187898
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Ninjago
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed