Harry Potter i książę półkrwi
Boek

Harry Potter i książę półkrwi ([2016])/ Joanne K. Rowling, tlumaczyl Andrzej Polkowski

Tijdens Harry's zesde jaar op Zweinstein krijgt hij privéles van Perkamentus en begint hij steeds meer te beseffen hoe dreigend de macht van Voldemort/Tom Vilijn is. Poolse editie. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Poolse editie van 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' (deel 6). Rond middernacht krijgt de Britse premier bezoek van Cornelius Droebel die hem duidelijk maakt dat de terugkeer van Voldemort niet alleen de wereld van de tovernaars veranderde, maar nu ook de Dreuzelwereld bedreigt. Harry vindt in de schoolbibliotheek een spreukenboek dat ooit toebehoorde aan de Halfbloed Prins. Wie verschuilt zich achter deze naam? Harry lijkt ook de enige te zijn die beseft dat Draco Malfidus een opdracht heeft van Voldemort. Welke rol speelt Severus Sneep hierbij? De privélessen van Prof. Perkamentus geven Harry steeds meer inzicht in het karakter van Maarten Vilijn/Voldemort. Dit zesde deel in de wereldberoemde en verfilmde serie kent weer ongelooflijk spannende momenten die op een boeiende, maar soms ook verrassend luchtige manier verteld worden. Het verhaal evolueert steeds meer naar een ontwikkelingsroman. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Pools | 9788380082212 | 701 pagina's

Titel Harry Potter i książę półkrwi
Auteur J.K. Rowling
Secundaire auteur Andrzej Polkowski
Type materiaal Boek
Uitgave Poznan : Media Rodzina, [2016]
Overige gegevens 701 pagina's - kaart - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Harry Potter and the half-blood prince. - London : Bloomsbury, (c)2005
ISBN 9788380082212
PPN 434413844
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Tovenaars ; Magie ; Schoolleven
Taal Pools

Relaties/Serie

Harry Potter
Boek

Harry Potter (2016-...)

vol. 6
Uitgeleend
J.K. Rowling