The Marco effect
DVD

The Marco effect ([2021])/ directed by Martin Zandvliet

Als een 14-jarige dakloze zigeunerjongen aan de Deense grens wordt gearresteerd voor het bezit van het paspoort van een spoorloos verdwenen ambtenaar, moeten commissaris Carl Mørck en afdeling Q op zoek naar het verband.

Aanwezigheid

Recensie

Deense thriller (2021) van Martin Zandvliet (Land of mine). Met Ulrich Thomsen (Festen, Brothers, Kollektivit), Zaki Youssef (Sons of Denmark), Sofie Torp (Greyzone) en Thomas W. Gabrielson (A royal affair). Als een 14-jarige dakloze zigeunerjongen aan de Deense grens wordt gearresteerd voor het bezit van het paspoort van een spoorloos verdwenen ambtenaar, moeten commissaris Carl Mørck en afdeling Q op zoek naar het verband. De jongen is getraumatiseerd en werkt niet mee aan het onderzoek. De ambtenaar werd kort voor zijn verdwijning beschuldigd van pedofilie en de zoektocht naar hem werd ongebruikelijk snel stopgezet. Eerste van een nieuwe serie van zes verfilmingen van boeken* van Jussi Adler-Olsen. Eerder verschenen onder meer 'De vrouw in de kooi' (2013) en 'De fazantenmoordenaars' (2014).** Beoordeling IMDb: 5.2.

Specificaties

Deens | 5407003483123

Titel The Marco effect
Uniforme titel Marco effecten
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Martin Zandvliet ; Ulrich Thomsen ; Sofie Torp ; Jussi Adler-Olsen
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (125 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ulrich Thomsen, Sofie Torp, Anders Matthesen. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek van Jussi Adler-Olsen - Videoversie van de film: Denemarken : Nordisk Film Production, 2021 - Oorspronkelijke titel: Marco effecten
ISBN 5407003483123
PPN 434882054
Genre thriller
Taal Deens