The truth will out. Seizoen 2
DVD

The truth will out. Seizoen 2 ([2021]), directed by Kjell Åke Andersson

Rechercheur Peter Wendel en zijn coldcaseteam onderzoeken een zaak die verband houdt met de zelfmoord van Wendels broer, maar ook met de politieleiding.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 (2021) van een Zweedse psychologische thrillerserie met in de hoofdrol Robert Gustafsson (De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween). Het scenario is evenals in seizoen 1 geschreven door onder meer de bekende Zweedse criminoloog en misdaadschrijver Leif GW Persson en is opnieuw geïnspireerd op ware gebeurtenissen: de affaire Kapten Klänning, beter bekend als Göran Lindberg. Rechercheur Peter Wendel geeft leiding aan een onderbemand coldcaseteam. Een collega vertelt hem in een dronken bui dat Peters broer Urban zichzelf niet van het leven heeft beroofd, maar is vermoord. Niet lang hierna wordt deze collega dood aangetroffen en in zijn appartement vindt de politie verschillende dossiers. Het coldcaseteam onderzoekt de zaak, waarbij de politie van Stockholm betrokken blijkt. Ook Wendels psychische problemen spelen weer op. De Zweedse titel betekent: 'Wat verborgen is in de sneeuw'.

Specificaties

Zweeds | 5407003482942

Titel The truth will out. Seizoen 2
Uniforme titel Det som göms i snö
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kjell °Ake Andersson ; Robert Gustafsson ; Christopher Wagelin
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (5 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Robert Gustafsson, Christopher Wagelin, Ia Langhammer. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de miniserie: Zweden : Yellow Bird, 2021 - Oorspronkelijke titel: Det som göms i snö
ISBN 5407003482942
PPN 434881937
Genre thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
The truth will out
DVD

The truth will out (2019-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend