Ik zal je vinden
Boek

Ik zal je vinden ([2021])/ Daka Hermon, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Merel Leene

Zee, de beste vriend van Justin (ik-persoon), was een jaarlang spoorloos en is ineens terug, verward en vol littekens. Als Justin met zijn vrienden een welkomstfeest voor Zee organiseert en ze verstoppertje spelen, verdwijnt iedereen. Kunnen ze ontsnappen aan de monsterlijke Zoeker? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zechariah Murphy, kortweg 'Zee', de beste vriend van hoofdpersoon Justin (ik-persoon), verdween ruim een jaar geleden en dook kilometers van zijn huis vandaan plotseling weer op, dwalend door het bos en bedolven onder de littekens. Zee had nooit mogen terugkomen, althans niet op deze manier. Als de vrienden tijdens een welkomthuisfeestje verstoppertje spelen en dat niet volgens de regels doen gaat het faliekant mis. Dat spelletje en de Zoeker zijn één. De Zoeker neemt bezit van ze en zo verdwijnen de kinderen die meespeelden. Om het monster te verslaan moeten ze hun angsten en nachtmerries overwinnen, een helse opgave. De auteur debuteert met dit derde boek in de 'Horrorland'-serie. Het verhaal is uitgesponnen, maar verliest vrijwel nergens de aandacht doordat het steeds op het juiste moment verhoogde aandacht vraagt en je bij de kladden pakt. Het blijft intrigeren. De vorige twee delen 'Het poppenhuis' en 'Verdronken'* (beide 2021) werden geschreven door K.R. Alexander. Inhoudelijk is er geen overlap en dus een zelfstandig te lezen avontuur. Geschikt voor griezelliefhebbers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020623833 | 332 pagina's

Titel Ik zal je vinden
Auteur Daka Hermon
Secundaire auteur Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2021]
Overige gegevens 332 pagina's - 22 cm
Annotatie ISBN niet in boek, afkomstig van barcode - Vertaling van: Hide and seeker. - New York : Scholastic Inc., (c)2020
ISBN 9789020623833
PPN 433390484
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Verdwijningen ; Monsters ; Griezelen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Horrorland
Boek

Horrorland (2021-...)

vol.
Uitgeleend