Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

Relaties/Serie

Mijn eerste woordenboek
Boek

Mijn eerste woordenboek ([2021])

Leer woordjes met de clown Bumba. Wat zie je in de tuin? Welk eten en drinken staat daar? Zo zijn er vijftien onderwerpen. Prentenboek, kijk- en aanwijsboek met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 12/10/2024
Oogjes dicht!
Boek

Oogjes dicht! ([2016?])

Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. De een is bang in het donker en de ander wil niet alleen slapen. Dan heeft Bumbalu een idee. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, felgekleurde tekeningen en beweegbare flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend
Op, op, ik eet mijn groenten op!
Boek

Op, op, ik eet mijn groenten op! een rijmend verhaaltje ([2018?])

Bumba plukt verse groenten in de kas en maakt iets heerlijks klaar voor kleine Babilu. Maar die eet liever snoep of friet. Vierkant, hardkartonnen prentenboekje met felgekleurde tekeningen, tekst op rijm en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Sporten is leuk!
Boek

Sporten is leuk! ([2021])

Als Bumba zich verveelt, stelt Bambalu voor om te gaan sporten. Bumba heeft er weinig zin in, maar ze proberen allerlei sporten uit. En Bumba hij wordt steeds enthousiaster! Hoog, smal hardkartonnen prentenboek met felgekleurde tekeningen en veel flapjes.Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 13/10/2024
Tegenstellingen
Boek

Tegenstellingen ([2018?])

Bumba speelt met een grote bal en Bumbalu met een kleine. Bumba kijkt omhoog naar de ballon en Bumbalu omlaag naar de bloemen. Groot vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde tekeningen waarin clown Bumba en zijn vriendje Bumbalu vijftien tegenstellingen laten zien. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Vrolijk Pasen!
Boek

Vrolijk Pasen! ([2022])

Bumba, Bumbina en Bumbalu zijn al vroeg op, want het is Pasen. Samen gaan ze paaseitjes zoeken. Tel je mee hoeveel ze er hebben gevonden? En welke kleuren ken je al? Hardkartonnen prentenboek over tv-clown Bumba. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Jan Maillard

Specificaties

Nederlands

Titel Bumba
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2005]-...
Overige gegevens .. dl - ill - formaat varieert
PPN 294708065
Thematrefwoord Tegenstellingen ; Aanwijsboeken
Taal Nederlands