Groente is gezond
Boek

Groente is gezond ([2022])/ gescheven door: Minke van Dam, getekend door: Petra Heezen ; onder redactie van Marja Baeten, Minke van Dam

Wat is groente eigenlijk en waarom is groente gezond? Lees van alles over groente en hoe je het klaarmaakt. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wat is groente eigenlijk en waarom is groente gezond? Dit deel uit de serie 'Mini informatie'* voor het documentatiecentrum begint met een praatplaat waarop vier kinderen gezellig in de keuken aan het werk zijn. Daarna volgen zeven hoofdstukken van een of twee bladzijden over wat groente is, welke stoffen erin zitten, hoe je groente leert eten, hoeveel je nodig hebt en hoe je het kunt klaarmaken. Ook zijn er vier eenvoudige recepten, onder meer van groentemuffins. Aan het eind geeft het hoofdstuk 'Dit weet je nu over groente' een samenvatting in plaatjes en tekst. Daarna volgt 'Als je nog meer wilt weten' met een verwijzing naar enkele boeken en Schooltv-filmpjes die aansluiten bij het onderwerp. Bij het boekje is een Plusboekje** met verwerkingsmateriaal los te verkrijgen. Voor school en thuis. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086647675 | 24 pagina's

Titel Groente is gezond
Auteur Minke van Dam
Secundaire auteur Petra Heezen ; Marja Baeten
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2022]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789086647675
PPN 435032275
Rubriekscode 637.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Groenten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Groenten

Relaties/Serie

Mini informatie
Boek

Mini informatie (1977-...)

vol. reeks N30 nr. N465
Uitgeleend