Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Dieren
Boek

Dieren (2021)/ tekst: Dawn Sirett, redactie en productie Nederlandse editie: Textcase

Klein, vierkant, hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's van allerlei soorten dieren, van een poesje en een konijntje tot een zebraveulen, zeester en slak. Met voelelementen en glimmende delen. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

Vierkant prentenboekje met een zacht, met foam opgevuld omslag en hardkartonnen pagina's met twee afgeronde hoeken. De hoeken bij de rug zijn wel vrij scherp. Elke pagina toont een ander, in kleur gefotografeerd dier tegen een lege witte of helder gekleurde achtergrond. Zo zijn er drie huisdieren, vijf wilde dieren die in de dierentuin te zien zijn, twee kleine dieren uit de tuin en twee zeedieren. De dieren hebben of een voelelement of iets van glitter wat de aandacht vangt. Ze zijn benoemd in een dikke, schreefloze zwarte letter onder de foto en ernaast het geluid dat het dier maakt, of een tamelijk willekeurige opmerking. De dieren zijn in het geheel afgebeeld waardoor dit boekje iets voor heeft op vergelijkbare uitgaven, maar echt iets toevoegen aan het overvloedige aanbod in dit genre doet het niet. Deeltje uit de uitgebreide serie 'Baby voelboekje'*. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048300129

Titel Dieren
Auteur Dawn Sirett
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Editie 9e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2021
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - 1e druk Nederlandse uitgave: 2008 - Vertaling van: Animals. - London : Dorling Kindersley, (c)2008. - (Baby touch and feel)
ISBN 9789048300129
PPN 434451541
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Voelboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baby voelboekje
Boek

Baby voelboekje (2008-...)

vol.
Uitgeleend