Huisdieren
Boek

Huisdieren (2021)/ tekst: Dawn Sirett, redactie en productie: Textcase ; vertaling [uit het Engels] voor Textcase: Loes Brouwer

Klein, vierkant, hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's van allerlei huisdieren, van hond en konijn tot clownvis, schildpad en parkieten. Met voelelementen en glimmende delen. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Klein, vierkant, hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken en een gewatteerd omslag, met dertien kleurenfoto's (één per bladzijde plus het omslag) van verschillende huisdieren, waaronder een hond, kanarie, schildpad, clownvis en goudvissen. Onder de foto's is de naam van het dier in een schreefloze, ronde, vetgedrukte letter vermeld en erboven zijn de bijbehorende geluiden ('tsjilp! tsjilp!') of eigenschappen ('wat een bobbelig schild') te lezen. De foto's staan afwisselend op een witte of gekleurde ondergrond. Voor het voelen is van verschillende materialen gebruikgemaakt, zo zijn de schubben van de goudvis van ribbelig materiaal vervaardigd en de vacht van de puppy's van zachte, harige stof. Sommige delen zijn niet voelbaar, maar hebben alleen een glinsterend oppervlak. Deeltje uit de uitgebreide serie 'Baby voelboekje'* met kleurig gestippelde rug. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048304523

Titel Huisdieren
Auteur Dawn Sirett
Instelling /TextCase, Deventer
Secundaire auteur Loes Brouwer
Type materiaal Boek
Editie 7e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2021
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2011 - Vertaling van: Pets. - London : Dorling Kindersley Limited, (c)2010. - (Baby touch and feel)
ISBN 9789048304523
PPN 434451479
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Huisdieren ; Voelboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baby voelboekje
Boek

Baby voelboekje (2008-...)

vol.
Uitgeleend