Het super vrolijke magische woud en de gemene gigazwam
Boek

Het super vrolijke magische woud en de gemene gigazwam ([2021])/ Matty Long, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Charlotte Bakker

Wie bedreigt de vrede in het Supervrolijke Magische Woud? Vijf bijzondere helden gaan op pad. Zal het de faun, eenhoorn, fee, kabouter en paddenstoel lukken om met elkaar het woud te redden? Met veel grappige stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deze uitgave met heel veel zwart-wittekeningen zal gretig aftrek vinden bij o.a. fans van de 'Kapitein Onderbroek'-serie en andere zogenaamde graphic novels. De schrijver-tekenaar heeft al meerdere delen over dit magische woud uitgebracht, dit is het eerste dat vertaald is in het Nederlands. In dit verhaal gaan vijf helden van het magische woud - een faun, een eenhoorn, een fee, een kabouter en een paddenstoel - op zoek naar de bron die ervoor zorgde dat de draak ziek is geworden. Lukt het ze om het grote kwaad te verslaan? De vele grappige stripachtige tekeningen ondersteunen het eenvoudige verhaal dat doorspekt is met onderbroekenlol. De combinatie van veel lucht op de pagina en de grappige scènes kunnen kinderen die moeite hebben met lezen over de streep trekken om te gaan lezen. Het lettertype is wel aan de smalle kant. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044760941 | 183 pagina's

Titel Het super vrolijke magische woud en de gemene gigazwam
Auteur Matty Long
Secundaire auteur Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 183 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Super happy Magic Forest: The humongous fungus. - Oxford University Press, 2020
ISBN 9789044760941
PPN 434292141
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands