Those who kill. Seizoen 3, Blinded
DVD

Those who kill. Seizoen 3, Blinded ([2022])

Forensisch psycholoog Louise Bergstein doet samen met een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen onderzoek naar een seriemoordenaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Deense politieserie 'Den som draeber' (internationale titel 'Those who kill') volgt het werk van een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen. In het derde seizoen* is rechercheur Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen) uit het team verdwenen. Forensisch psycholoog Louise Bergstein (Natalie Madueño) krijgt van een vriendin van haar moeder het verzoek het onderzoek naar de moord op haar zoon te heropenen. Vijf jaar geleden werd de 18-jarige jongen vermoord in dezelfde omstandigheden als twee andere jongens. Wanneer opnieuw een jongen wordt vermoord lijkt dezelfde seriemoordenaar actief. Bergstein werkt samen met rechercheur Karina Hørup (Helle Fagralid). Als het onderzoek dood loopt, doen ze een beroep op het publiek voor tips. Maar Bergstein lijkt ook via een vriend zelf bij de zaak betrokken te zijn.

Specificaties

Deens | 5407003482324

Titel Those who kill. Seizoen 3, Blinded
Uniforme titel Den som dræber : fanget at mørket
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Goran Kapetanovich ; Natalie Madueño ; Tobias Santelmann
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2022]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Natalie Madueño, Tobias Santelmann, Helle Fagralid. - Regisseurs onder anderen: Goran Kapentanovich. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Denemarken : Miso Film, 2022
ISBN 5407003482324
PPN 435094955
Genre detectiveroman
Taal Deens

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Those who kill
DVD

Those who kill (2011-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend