Het raadsel van de verdwenen wifi
Boek

Het raadsel van de verdwenen wifi ([2021])/ William Anthony, Amy Li, vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; redactie: Dorette Zwaans ; redactie: Robin Twiddy

De wifi op school is uitgevallen. Wat is er gebeurd? De Superspeurders gaan meteen op onderzoek uit! Kunnen ze het probleem oplossen en wat moet je ervoor doen? Een nieuw raadsel om op te lossen! Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De wifi op school is uitgevallen. Wat is er gebeurd? De Superspeurders gaan meteen op onderzoek uit! Welk tandwiel past in het reserve-systeem? Hoe lees je grafiek en staafdiagram om erachter te komen wanneer welke computer het meest is gebruikt? En wat vertelt de zoekgeschiedenis? Hoe onderzoek je de drie voorwerpen bij die computer: schroevendraaier, spons en soeplepel, alle gekoppeld aan één van de medewerkers van de school? De Superspeurders hebben 'de dader' gauw gevonden - en jij ook! Prachtig, vierkant prentenboek waar verhaallijn, informatie én zelf meedoen volledig geïntegreerd zijn. Eenvoudige, doeltreffende digitale afbeeldingen vertellen het verhaal en reiken visueel aanwijzingen aan. De heldere tekst is duidelijk en uitnodigend - een speurder waardig! Jonge speurders hebben een voorlezer nodig om aan de slag te kunnen gaan en de benodigde balans tussen kennis, vaardigheden en doen kan soms wat 'wiebelen'. Met los buttonvel, passend bij STEM-onderwijs, deel uit serie. Cluedo-achtige uitgave om jong kennis te maken met bèta-onderwerpen - aanschaffen en (vaak) doen! In de serie Superspeurders verschenen gelijktijdig 'Het raadsel van de vermiste robot'* en 'Het raadsel van de dichte deur'**.

Specificaties

Nederlands | 9789463416054 | 24 pagina's

Titel Het raadsel van de verdwenen wifi
Auteur William Anthony
Secundaire auteur Amy Li ; Kirsten Verhagen ; Dorette Zwaans
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Tekst: William Anthony, ontwerp: Amy Li - Vertaling van: The case of the network hacker. - Booklife Publishing, (c)2020. - (STEM detectives)
ISBN 9789463416054
PPN 43326280X
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Puzzels
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Puzzels

Relaties/Serie

Superspeurders
Boek

Superspeurders (2021-..)

vol.
Uitgeleend
William Anthony